We zijn het spuugzat !!!!!!!!

ingevoerd op 04-01-2016

Het bestuur en de onderhouds ploeg van SV Petten zijn het spuugzat om maar steeds de rotzooi van anderen op te ruimen. Ik hoor het bijna elke dag,

                     mijn kinderen doen dat niet.

Maar het zijn wel bijna altijd dezelfde die de rotzooi maken en nooit de troep opruimen. Er staan overal containers om de rommel in te gooien maar blijkbaar is dat voor velen te veel werk waarschijnlijk doen ze dit thuis ook, en zal vader of moeder dit dan wel voor hun kinderen opruimen, want je kan onze kinderen toch niet opzadelen met dit soort karwijtjes. Nee, onze kinderen zijn lekker op het sportveld aan het rotzooien en het opblazen van de dug-out hoort daar bij, en het eten en drinken van wat lekkers ook dat hoort er bij,  en het afval dat gooien we in de bosjes of gewoon op het handbalveld.  En nu als klap op de vuurpijl lag er overal vuurwerk troep van onze lieve kinderen die nooit wat doen. Het skatebord  veldje daar blazen we de vuilnisbak op en het parkeer terrein ligt vol met glas, en natuurlijk laten we de troep liggen dat ruimen mijn vader of moeder wel op.

De SV Petten en de mensen die het onderhoud plegen zijn wekelijks bezig om de boel netjes te houden om ook in de verre toekomst van het sporten te kunnen genieten, vele uren steken we in de vereniging,  oa  het accommodatie beleid waar 2 jaar tijd in is ingestoken om een gunstig sport klimaat te kunnen behouden voor Petten. Sport en sociaal bezig zijn met elkaar houd een dorp in stand laten we met zijn allen er voor zorgen dat niet een paar vandalen dit mooie complex vernielen.

Ondanks deze negatieve woorden wensen ik U namens de SV Petten een heel gezond en een sportief 2016 toe

 

Dirk Roozing