Petten D1 wint de beker!

ingevoerd op 21-05-2016

PETTEN - Na een mooi seizoen waarin ze ook al kampioen van de competitie waren geworden, mocht Petten D1 vandaag in Uithoorn de KNVB bekerfinale spelen tegen het Almeerse Waterwijk D4. Petten kwam vrij snel op 1-0 achterstand en later zelfs op 2-0 achterstand. Na een goede peptalk van de coaches tijdens de rust, kwam Petten echter sterk terug.

Nadat de boys uit het kustdorp 2-1 scoorden, kregen ze weer vertrouwen. Vlak voor het einde van de officiële speeltijd maakten ze de gelijkmaker. In de eerste helft van de verlenging scoorde Waterwijk als eerste: 3-2. Maar opnieuw toonde Petten veerkracht en maakte het team een supermooie 3-3.

Daarna kwam het dus op penalty’s aan. Petten begon sterk, scoorde en de keeper hield de eerste penalty van Waterwijk. Dit zetten de Pettemers door en ze wonnen de penaltyreeks met 4-1! Moe maar voldaan, mMet een prachtige beker en mooie medailles, keerde Petten D1 met de trotse supporters in de spelersbus terug naar huis.