Via vv Petten met korting naar AZ

Uitnodiging SV Petten |AZ - CFR Cluj 04-11-2021 18:45u

 

Op 04-11-2021 18:45u speelt AZ de thuiswedstrijd AZ - CFR Cluj in de UEFA Europa Conference League. AZ nodigt alle leden van SV Petten graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is.

 

Voor €2,50 kan er een kidsbox met een pakje drinken en een zakje chips meebesteld worden. Ook zijn de AZ Sjaals speciaal voor deze actie met korting verkrijgbaar.

 

Er kan ook nog geld verdient worden voor SV Petten want voor iedere verkochte actiekaart van €10,- ontvangt de vereniging namelijk €1,-.

 

Bestellen

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak. In dat vak krijg je later van AZ een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart! Bestellen kan via de volgende actielink:

 

kaartverkoop (https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azcfrclujsvpetten)

 

 

Alle kaarten worden ingedeeld in het tijdslot 17:00 - 18:00u. Tussen deze tijdstippen kan het stadion betreden worden. Alle bezoekers vanaf 13 jaar dienen in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (voor meer informatie zie AZ.nl/wedstrijden) icm een geldig legitimatiebewijs.

 

Onze vereniging kan bestellen t/m 31 oktober

Met de club naar AZ - CFR Cluj Met de club naar AZ - CFR Cluj